Fysiotherapeut Michael Vet – Expert in Manuele Therapie en Blessurepreventie

Mijn naam is Michael Vet, een fysiotherapeut met een visie en oprichter van M.A.Visio

De bewegende mens heeft mij al vanaf jongs af aan gefascineerd. Bewegen is voor mij onder andere sporten. Ik heb altijd gevoetbald, maar ook mountainbiken, tennis en hardlopen zijn sporten die ik recreatief heb beoefend. Met sport beoefenen kunnen ook blessures ontstaan en ook ik heb hier mee te maken gehad. Voor een blessure ging ik dan naar de fysiotherapeut om dit te laten beoordelen en te behandelen. De kracht van fysiotherapie om een blessure te verhelpen liet mij toen inzien dat ik later ook een fysiotherapeut wilde worden.

Fysiotherapeut

Als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in manuele therapie, sportfysiotherapie en wetenschappelijke blessurerisico analyse (Hylyght) en ben ik opgeleid tot Strength & Conditioning coach (S&C). Ik heb mijn ervaringen opgedaan in zowel de topsport en particuliere praktijksetting met speciale aandacht voor wervelkolomklachten, orthopedische klachten van met name de onderste extremiteit (heup, lies, hamstring, knie en enkel), blessurescreening en training.

Door mij continu te blijven ontwikkelen binnen deze aandachtsgebieden ben ik in staat om jou te begeleiden op het gebied van wervelkolom- en orthopedische klachten, blessurescreening, prehab/rehab, return-to-sport en prestatieverbetering. Door wetenschap te combineren met praktijk kan ik jou analyseren op de zwakke punten in het houding- en bewegingsapparaat om vervolgens hier gericht mee aan de slag te gaan. Op maat (samen)werken naar een hoger niveau.

Tot gauw!

BIG registratienummer: 59063987504
Keurmerk deelnemersnaam: BIG-59063987504