Off-Season Visio

Als een sportseizoen weer ten einde loopt en de zomer- of winterstop bijna voor de deur staat dan kan je gaan starten met off-season trainingen.

Onderzoeken hebben aangetoond dat vooral blessures ontstaan tijdens de eerste helft van het sportseizoen en dan met name richting het einde van de wedstrijd. Met name na de zomerstop ontstaan veel blessures omdat je lichaam dan niet meer gewend is aan de belasting en vermoeidheid. Dit is natuurlijk niet de optimale manier om het sportseizoen fit te starten of de winterstop uit te komen om uiteindelijk het seizoen blessurevrij te beëindigen. Het is dan belangrijk om te werken aan je fysieke gesteldheid voor betere prestaties in het nieuwe seizoen en om blessures te voorkomen.

Off-season trainingstrajecten zijn individuele Strength & Conditioning trainingen waarin sportondersteunend wordt getraind specifiek passend voor jouw sport. Er zal gestart worden met een intake en met behulp van onze dienst Hylyght zullen de screening en metingen plaatsvinden om de sterke en zwakke punten in kaart te gaan brengen. Vanuit deze gegevens zal er gestart worden met jouw specifieke trainingsprogramma.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en kosten van onze Off-Season Visio-pakketten.