Hylyght

Hylyght is een datatool om volgens de laatste wetenschappelijke inzichten het blessurerisico profiel van de specifieke sporter in kaart te brengen. Met verschillende testbatterijen voor zowel de breedte- als topsporter, worden sterke en zwakke punten in kaart gebracht en word je vergeleken met de wetenschappelijke benchmarks. Vervolgens kan er direct een trainingsschema op maat ontwikkeld worden om gericht aan deze aandachtspunten te werken. Hylyght kan ingezet worden voor preventie, revalidatie en training.

Preventie

Screening van sporters of revalidanten op risicofactoren voor blessures. In overzichtelijke rapportages is te zien waar de zwakke plekken zich bevinden en waar extra aandacht naartoe moet met gerichte oefeningen.

Revalidatie

Startend met 0-metingen na een operatie of blessure, zodat het herstelproces van de geblesseerde sporter of revalidant nauwkeurig in de gaten gehouden kan worden. Ook zeer geschikt voor return-to-sport doeleinden.

Training

In de eigen inlogomgeving starten met op maat gemaakte trainingsprogramma’s. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en kosten van onze Hylyght-pakketten.